OM OS

ESTI er en moderne ingeniørvirksomhed med fokus på mekaniske løsninger og optimering af eksisterende produkter. Vi er et ungt team med passion for innovation og udviklingsarbejde for vores kunder, hvilket afspejler sig i hverdagen samt i udviklingen og skabelsen af nye produkter og teknologier indenfor maskinindustrien. 

Visionen er enkel: Vi vil skabe nye og bedre produkter, der kan optimere arbejdet for vores kunder. Dette sikrer vi igennem løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere, således at vi kan være på forkant med vores kunders behov. 

Optimerede tegneprocesser.

Vi har først og fremmest fokus på kvalitet og vi har optimeret tegneprocesserne, så vi kan levere et hurtigt og fleksibelt design til kunderne. Dette kan naturligvis tilrettes undervejs uden de store udfordringer. Vi vægter det tætte samarbejde med vores kunder og vores underleverandører omkring udvikling og produktion.

Vi har flere års praktisk erfaring fra konstruktions-og byggebranchen, som vi kan anvende i udviklingen af helt nye produkter og vi sørger altid for at være opdaterede på den nyeste viden og teknologi. Hertil anvender vi naturligvis de nyeste beregningsprogrammer, således at vores kunder får det bedste produkt på markedet til at løse lige præcis deres udfordring. 

 

Hos ESTI er du garanteret et seriøst samarbejde; vi møder altid kunden i øjenhøjde, vægter den tætte dialog samt overholder budgetter og deadlines og du er som kunde garanteret fuld fortrolighed. 

Vores erfaringer strækker sig fra køleindustrien, medicoindustrien, stålkonstruktioner til byggeindustrien samt udvikling af store varmevekslere, fabriksanlæg og indretning af fabriks-og procesanlæg.

Håndværksfaglig baggrund, er vores styrke i forhold til materiale-kendskab, når vi udvikler nye produkter.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside