Beregning

Hos ESTI har vi specialiseret os i generelt udviklingsarbejde samt i at tegne, beregne og udvikle prototyper.

Kompetencer

Vi har kompetencer til at løse alle slags opgaver indenfor rådgivning, analyse og beregning, maskinkonstruktion, 2D og 3D CAD konstruktion, udvikling af prototyper og løfteudstyr. Vi har gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med udvikling samt vejledning omkring produktionsprocesserne, således at produktionsomkostningerne kan holdes på et minimalt niveau. Dette kommer naturligvis vores kunder til gode i sidste ende.

Optimering

Vi anvender altid de nyeste beregningsprogrammer i vores arbejde og beregner efter de europæiske normer og standarder til dimensionering af konstruktioner. Derudover laver vi også udmattelsesberegninger, herunder FEA, således at vi kan levere det bedste produkt på markedet og være på forkant med vores kunders behov.

Seriøst samarbejde

Vælger du ESTI som samarbejdspartner, er du sikret et seriøst samarbejde og vi leverer altid en kvalitetsbevidst og innovativløsning, der er beregnet efter de europæiske standarder.

Fatigueanalysis – BucklingAnalysis – Heat transfer – Nonlinear Analysis – Droptest
Modal analysis – Statiske beregninger efter Eurocodes

FEA – FiniteElement Analysis

FEA er computerbaseret analyse, der kan anvendes tidligt i produktudviklingen. Dette giver os mulighed for at fastslå hvordan belastninger påvirker design, materialer eller komponenter i nye produkter.

På denne måde sikrer vi os at produktet er dimensioneret korrekt og vi kan optimere produktdesignet tidligt i udviklingsfasen og dermed opnår kunden store besparelser.
 

CFD – ComputationelFluid Dynamics

CFD er computerberegninger af væske -og gasstrømninger, luftmodstand og tryktab. Ved at anvende CFD simulering tidligt i produktudviklingen, kan vi forudsige en række konsekvenser, hvilket giver en hurtig og sikker proces, kortere udviklingstid og i sidste ende bedre produkter til vores kunder. 

CFD anvendes bl.a. i udviklingen af varmepumper og varme-kølesystemer.

Produktudvikling

Med udgangspunkt i kundens behov og ideer, udarbejder vi et unikt produkt som efterlever kundens behov og krav til design. Vi hjælper med optimering af materialer, fremstillingsmetoder og samleprocesser.

Ved hjælp af CAD konstruktion kan vi løbende sende oplæg og spare med kunden omkring løsninger og fremstillingsmetoder. Vi har fokus på fleksible og udviklingspotientielle designs.

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside