Beregning

Hos ESTI har vi specialiseret os i generelt udviklingsarbejde samt i at tegne, beregne og udvikle prototyper.

Kompetencer

Vi har kompetencer til at løse alle slags opgaver indenfor rådgivning, analyse og beregning, maskinkonstruktion, 2D og 3D CAD konstruktion, udvikling af prototyper og løfteudstyr. Vi har gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med udvikling samt vejledning omkring produktionsprocesserne, således at produktionsomkostningerne kan holdes på et minimalt niveau. Dette kommer naturligvis vores kunder til gode i sidste ende.

Optimering

Hos ESTI sørger vi altid for at være opdaterede på den nyeste viden og benytter de bedste redskaber og beregningsprogrammer til at designe, tegne og beregne konstruktioner. Bl.a. benytter vi SCiA Engineer, som er et avanceret program til at beregne ud fra Eurocodes og de tilhørende nationale danske annekser.

Med SCiA kan vi desuden lave rapporter på en fleksibel måde, som indeholder specifikke data relevant for vores kunde. Programmet hjælper os også med at optimere konstruktioner i forhold til ULS (Brudgrænsetilstand) og SLS (Anvendelsesgrænsetilstand) og dermed overholde bæreevne samt udbøjningskriterierne med den mest økonomiske konstruktion.

Derudover laver vi også udmattelsesberegninger, herunder FEA, således at vi kan levere det bedste produkt på markedet og være på forkant med vores kunders behov.

Seriøst samarbejde

Vælger du ESTI som samarbejdspartner, er du sikret et seriøst samarbejde og vi leverer altid en kvalitetsbevidst og innovativ løsning, der er beregnet efter de europæiske standarder.

Fatigueanalysis – BucklingAnalysis – Heat transfer – Nonlinear Analysis – Droptest
Modal analysis – Statiske beregninger efter Eurocodes

FEM – FiniteElement Method

FEA er computerbaseret analyse, der kan anvendes tidligt i produktudviklingen. Dette giver os mulighed for at fastslå hvordan belastninger påvirker design, materialer eller komponenter i nye produkter.
 
På denne måde sikrer vi os at produktet er dimensioneret korrekt og vi kan optimere produktdesignet tidligt i udviklingsfasen og dermed opnår kunden store besparelser.
  

DS/EN

Hos ESTI kan vi lave Eurocodes beregninger efter de lokale annekser. Hvis kunden ønsker det, kan vi ydermere lave beregninger der følger Maskindirektivet med tilhørende understandarder. Her kan nævnes DS/EN 14122 for gangbroer og adgangsveje.
 
Vi laver beregninger efter Eurocodes 0, 1 og 3 og kan generere beregningssrapporter, der refererer til disse.

Produktudvikling

Med udgangspunkt i kundens behov og ideer, udarbejder vi et unikt produkt som efterlever kundens behov og krav til design. Vi hjælper med optimering af materialer, fremstillingsmetoder og samleprocesser.
 
Ved hjælp af CAD konstruktion kan vi løbende sende oplæg og spare med kunden omkring løsninger og fremstillingsmetoder. Vi har fokus på fleksible og udviklingspotientielle designs.
Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside